Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Marte Mari glad for skiftet

Kirsten B Madsen, udgivet d. 9. februar, 2014

21 årige målmand Marte Mari Johansen, som stammer fra Norge, er i efteråret startet i Skanderborg Håndbold, efter før at have spillet i Veldre, FC Midtjylland og SK Århus. Marte Mari bor i Århus og har spillet 8 kampe i 1. Division for Skanderborg, og hun studerer Idræt ved Aarhus Universitet.

Hvorfor skiftede du til Skanderborg ?

Jeg fik nogle opringninger fra trænerne i Skanderborg. Jeg spillede på dette tidspunkt 2. Division i Skovbakken, og da jeg selv havde tænkt på at skifte til Skanderborg, slog jeg til, og det har jeg ikke fortrudt, og jeg er blevet taget godt i mod i klubben.

Højt niveau igenMarte Maria Johansen mål 1 division damer 2013-14

Det er dejligt at spille på et højt niveau igen, og det er gået godt for mig i de sidste par kampe, og det har givet mig mod på mere, og jeg vil gerne nå så langt som muligt med håndbolden.

Turbulent år

Det har været et turbulent år for mig med flere op og nedture, men nu er jeg faldet til ro igen

To forskellige klubber

SK Århus har flere ugentlige træninger, og det opvejer jeg ved at løbe nogle ture, og noget styrketræning

 

Aage Armann

 

Website Security Test