Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

KIF Kolding – Skanderborg 30-26

Webredaktør, udgivet d. 19. februar, 2014

KIF Kolding København – Skanderborg Håndbold 30-26 (14-11)

Udebane mod DM favoritterne fra KIF Kolding København er naturligvis altid en udfordring af de større for et hold som vores, og når modstanderen så oven i købet havde revanche til gode efter nederlaget i Morten Børup Hallen, var der ikke de bedste odds på de grønne onsdag aften i Brøndby Hallen.

liga 2013Gæsterne stillede dog op i en udgave der gav en smule håb på forkant, da de aldrende svende fra split holdet kun var i stand til at stille med 12 mand på holdkortet. Vor egen situation var desværre også præget af skadede spillere. Ud over Rasmus Kaagaard var Andreas Væver ikke blevet klar til kamp og Michael Pedersen og Kasper Povlsgaard måtte også melde fra op til kampen. Således var 15 af de 27 mål vi lavede i sejren over KIF på hjemmebane sejren væk med skader, men hjemmeholdet var som sagt mindst ligeså hårdt ramt.

Skanderborg kom bedst ud af starthullerne og var hurtigt foran med 2-0, og havde det ikke været for Kasper Hvidt havde vi ført langt større inden Torsten Laen lavede værternes første mål efter knap 6 minutter. KIF fik gang i angrebsspillet mens Kasper Hvidt desværre fortsatte storspillet og han pillede hurtigt selvtilliden ud af de grønne bagspillere. Værterne fik skabt sig et forspring på 3-4 mål midt i halvlegen men mod slutningen fik Lars Jakobsen hul på bylden og Peter Balling fik også gang i målscoringen. Vi nåede op på 11-10 men KIF sluttede godt af og kunne gå til pausen foran med 14-11.

Efter pausen kom vi på 15-13 men så trådte Lukas Karlsson i karakter og han voldte os kæmpe problemer offensivt. Ved stillingen 20-16 efter 40 minutter overtog Bo Spellerberg dirregentstokken og han afgjorde nærmest kampen alene derfra med 6 mål og masser af assists på 15 minutter. Med 10 minutter igen scorede Johan Hansen 2 flotte mål i træk og reducerede til 24-21, men tættere kom vi aldrig på de rutinerede værter.

De 4368 tilskuere var vidne til en kamp hvor der blev gået ganske godt til stålet i begge ender men det virkede som om at vore drenge manglede de sidste 10 % tro på at vi kunne gentage sejren fra Morten Børup Hallen. Det lignede ellers på papiret et Kolding hold der på dagen kunne tales med, men vi manglede lidt mere kløgt i begge ender af banen i dag.

Sønderjyske overraskede desværre ved at storsejre i Aalborg med hele 32-25, så det gjorde bestemt ikke betingelserne nemmere for os at nå miraklet i slutspillet. Nu må BSV så stå for skud på onsdag når vi spiller sidste hjemmekamp i grundspillet i Morten Børup Hallen.

 

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Johan Hansen 5, Peter Balling 5, Lars Mousing 4, Lars Jakobsen 4, Jeppe Krogh 3, Morten Kirk Olesen 2, Mikkel Kaagaard 2, Tim Sørensen 1.

Målscorer KIF Kolding København:

Bo Spellerberg 9, Lukas Karlsson 7, Torsten Laen 4, Cyril Viudes 3, Lasse Andersson 2, Kristian Stoklund 2, Rolf Ravn 2, Lars Jørgensen 1.

Website Security Test