Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Har du lyst til at hjælpe os

Kirsten B Madsen, udgivet d. 2. februar, 2014

Skanderborg Håndbold logoHjælp søges:

Vores nuværende U12 drenge træner Flemming Madsen har fået nyt privat job, Flemming vil forsætte med at træne i det omfang hans nye job tillader, men han vil ikke få mulighed for at bidrage med det nuværende antal timer.

Derfor søger vi omgående nogle, som kan give en hjælpende hånd omkring vores 2. og 3. hold de sidste 2 måneder af sæsonen, vi har en flok meget ivrige drenge med stort fremmøde, som er i en super god udvikling og gerne vil lære en masse finter. Vi håber meget, at der findes nogle, spillere, tidligere spillere, SHEA elever eller forældre, som har mulighed for at give en hjælpende hånd bare et par timer om ugen, har du lyst bedes du kontakte Lars Bang på 21217181.

 

Website Security Test