Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Freja er glad for SHEA

Kirsten B Madsen, udgivet d. 19. februar, 2014

19 årige U 18 målmand Freja Bossen, har kun spillet i Stilling, før hun kom til Skanderborg Håndbold som førsteårs U 14 spiller. Selvom hun kun er U 18 spiller, har hun allerede i denne sæson spillet 10 kampe på 1. Divisionsholdet, og allerede som førsteårsU 18 spiller stod hun i målet for Divisionsholdet. Freja Bossen studerer og bor i Stilling.Freja Bossen

Hvad er målet for dig ?

Det er at komme så langt som mit talent er til, og jeg stiler ikke efter at komme til og spille Ligahåndbold de første par sæsoner.

Hvor spiller du i næste sæson ?

Jeg ved ikke endnu, om det bliver i Skanderborg at jeg spiller, det er ikke afgjort endnu. Jeg bliver færdig med skolen til sommer, og så tager jeg et sabatår, hvor jeg vil arbejde, og måske ud at rejse.

Godt træningsmiljø på SHEA

Jeg kan godt li` og være i Skanderborg, hvor vi har succes med U 18 holdet, og hvor vi har det godt socialt. SHEA tilbyder også et godt træningsmiljø, hvor alle spillerne som er der vil det samme.

Uddannelse

Det er også vigtigt at få en god uddannelse, og efter mit sabatår vil jeg læse Jura på Universitetet, for der er jo ikke så mange penge i håndbold mere.

Aage Armann

 

Website Security Test