Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Armann etablerer Club 100

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2014

Legenden Aage Armann har taget initiativ til et nystartet koncept.

Club100 Hi-resAage har etableret Club 100 foreningen, der består af spillere der har opnået 100 kampe eller mere på 1. holdet for VSH & Skanderborg Håndbold. Det er kun kampe på divisions eller liga niveau der bliver registreret.

“Ideen er at samle den eksklusive klub en gang om året, måske i forbindelse med et kamparrangement, men det koncept skal lige finpudses i den kommende tid. Indtil videre er jeg ved at indsamle kontakt data på alle 23 medlemmer, og så skal der arbejdes med hvornår og hvordan det første arrangement skal afholdes. Indtil videre har vi fået lavet et flot logo og en lille film. Filmen er udkommet i 2 versioner, og kan ses nedenfor.”

Aage Armann er indtil videre udnævnt som Oldermand for den nye forening, men er ved at samle en stærk bestyrelse rundt om sig.

Club 100 – The Movie

 

Club 100 – The Movie feat. Aage Armann (Veteran udgaven)

Website Security Test