Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Væver fortsætter i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 22. januar, 2014

Skanderborg Håndbold har skrevet en ny etårig aftale med venstre fløj talentet Andreas Væver gældende for sæsonen 2014-2015. Andreas Væver skrev før denne sæson en 3 årig kontrakt med Aalborg Håndbold, og er i denne sæson udlejet til Skanderborg.

Sportschef Jesper Koch:

Andreas Væver 2013 (9)Aftalen var at Andreas skulle til Aalborg fra næste sæson, men da Aalborg valgte at forlænge aftalen med Håvard Tvedten ønskede Andreas ikke at skifte til Aalborg, og fik efterfølgende sin kontrakt ophævet. Det syntes jeg var en rigtig beslutning set fra Andreas side. Han er i en rivende udvikling og hvis den skal fortsætte er det vigtigt han også kommer til at spille. Det ville være synd at sætte 2 af de bedste venstre fløje på samme hold de kommende 2 sæsoner.

For os er det en utrolig vigtig brik at vi har fået muligheden for at beholde Andreas endnu en sæson. Selvom Andreas kun er 21 år er han en kulturbærer i vores klub og en af de spillere der altid viser vejen til træning og i kamp. Vores hold bliver endnu yngre i næste sæson og jeg er nærmest lykkelig over at det er lykkedes at beholde en af vore egne lokale drenge i klubben yderligere en sæson.

Med det talent Andreas har, så skal han også videre til en storklub på et tidspunkt, og det mener jeg såmænd også han allerede er klar til, så vi glæder os bare over at vi igen i næste sæson får glæde af en af ligaens største talenter.

Andreas Væver er topscorer i Skanderborg Håndbold i denne sæson med 80 mål i 18 kampe.

Website Security Test