Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Drenge tabte for første gang

Martin Hallberg, udgivet d. 12. januar, 2014

U18 Drenge 1. Division

Århus Håndbold 2 – Skanderborg Håndbold 27-26 (16-11)

Efter ni sejre på stribe rundede U18 Drenge 1. Division af med et nederlag på udebane til Århus 2. Kampen var dog uden betydning, da Skanderborg for længst havde sikret sig oprykning til Ligaen, mens løbet var kørt for Århus.

Holdkortene bar dog også præg af kampens manglende betydning, da begge hold havde flere U16 spillere med. For Skanderborg var det i form af Magnus Guldbech og Simon Hedehus. Desuden betød skader, landholdssamling mv., at Skanderborg faktisk ikke medbragte en eneste udskiftningsspiller. Så der var lagt op til fuld spilletid til de 7 på holdkortet.

I starten af kampen fulgtes de to hold pænt ad – oftest med de grønne i front med et eller to mål. Men som halvlegen skred frem svigtede koncentrationen hos Skanderborg, hvilket ledte til tekniske fejl og dårligt angrebsspil. I forsvaret blev der heller ikke tacklet ordentlig af, hvilket hjemmeholdet benyttede sig af, og kunne således gå til pause med en føring på 16-11.

En lille opsang i pausen af træner Rasmus Hauge gav umiddelbart ikke fornyet energi, ogSHEA logo tendensen fra første halvleg forsatte med Århus som toneangivende. Da det så værst ud var de grønne bagud med 9 mål. Men da det så mest sort ud begyndte forsvaret at virke igen, og da man samtidig fik et par hurtige mål, fik udeholdet langsomt slidt sig tilbage i kampen. En særdeles velspillende Nicklas Søgaard spillede en god kamp både i angreb og forsvar, og sørgede med sine 11 mål for spænding i kampen hen mod slutfløjtet. Tættere på end det ene mål kom Skanderborg dog ikke, men kan alligevel se tilbage på en godkendt indsats i 1. Division. Nu venter Ligaen efter en tiltrængt pause, så man forhåbentlig igen kan mønstre fuldt hold.

Stillinger undervejs:

6-6, 16-11 (halvleg), 23-17, 27-26.

Målscorere for Skanderborg:

Nicklas Søgaard 11, Mike Haack 5, Stefan Pedersen 3, Jeppe Kjærulff 3, Andreas Laursen 3, Simon Hedehus 1.

Website Security Test