Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Drenge klar til Elite Cup semifinale

Martin Hallberg, udgivet d. 12. januar, 2014

U16 Drenge Elite Cup

Team Tvis Holstebro – Skanderborg Håndbold 27-29 (11-12)

Chancen for at få en titel i denne sæson lever endnu for de i efteråret så skadesramte U16 Drenge. Men det holdt hårdt.

Opgøret i Gråkjær Arena en mandag aften startede med godt og flydende spil fra gæsternes side, og det ville have været rigtig godt om de gode angreb, kunne være blevet omsat til mål og føringer. Men der blev brændt chancer til den store guldmedalje samtidig med, at Tvis kunne snige skud indenfor 3-meteren under forsvarets arme og i kassen. Skanderborg holdt dog en kneben føring, og kunne gå til pause foran med et enkelt mål.SHEA logo

Men det blev værre endnu i anden halvleg, hvor de grønne i de første 15 minutter var helt ved siden af sig selv, og var på det tidspunkt bagud med 3 mål. Fiaskoen mod et formodet svagere hjemmehold kom truende nærmere indtil Magnus Nygaard tog affære i angrebet, og Malthe Algren lukkede af i målet.

Takket være deres gode aktioner fik holdet hentet en 2-måls sejr hjem, og er nu blandt de fire sidste i pokalturneringen.

 

Website Security Test