Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U12 drengene førte ved pausen med 17-2

Kirsten B Madsen, udgivet d. 11. januar, 2014

Ry – Skanderborg 5-25 (2-17)

Skanderborgs U12 drenge spillede i dag deres sidste kamp i nuværende turneringsrunde. Drengene var fuld fokuserede allerede under opvarmningen med en syngende Claus Møller til at skabe stemning -så har vi også hørt det med.

På banen var drengene klar fra første minut. Kampen blev spillet i meget højt tempo, med mange løb så kampen var hurtigt afgjort med hele 17-2 ved pausen, en meget flot første halvleg med minimalt af fejl. U12 drenge 2013-14

I 2. Halvleg faldt tempoet lidt på vejen mod slutresultatet 25-5. Flot spil af begge målmænd og alle markspillere på scorekortet. Holdet har vundet alle 10 kampe meget sikkert og har en målscore på imponerende + 138 mål, og glæder sig til den kommende AA turnering.  

Målscorere for Skanderborg: Magnus Haubro 7, Thomas Arnoldsen 6, Frederik Arnoldsen 4, Kruse Kruse 4, Rasmus Frederiksen 2, William Pedersen 1, Mads Ulrik 1.  

Redninger: Idriz Adilovic 7,  Jonas Bang 7  

 

Website Security Test