Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spillerportræt Sofie Kinnerup

Kirsten B Madsen, udgivet d. 26. januar, 2014

Sofie Kinnerup er kommet i gang efter skader

23 årige bagspiller Sofie Kinnerup er i gang med sin første sæson i Skanderborg Håndbold. Sofie læser til Idrætspædagog med henblik på en kandidatgrad, og Sofie bor i Silkeborg. 15 kampe er det blevet til og 20 scoringer, og torsdag aften mod Hadsten spillede hun en stor kamp og fem scoringer blev det til.

Erklæret færdig som spiller

Sofie Kinnerup var før denne sæson blevet erklæret færdig som håndboldspiller af læger og behandlere på grund af et par knæoperationer, men det kunne ikke ses torsdag aften.

Sofie har før spillet i Team Ikast, Fox Team Nord, og Silkeborg Voel KFUM.

Taget godt imod

Jeg er glad for at være med i Skanderborg. Jeg er blevet rigtig godt taget imod af alle spillerne, og vi har fundet godt sammen, selvom vi kommer fra flere byer.

Svær start på turneringenSofie Kinnerup 1. div damer 2013 14

Vi fik en svær start på turneringen, men efterhånden fandt vi sammen på banen, og så kom der point ind på kontoen, og måske lidt flere end forventet. Vi har udviklet os godt, og vi er måske det hold i divisionen, som har udviklet os mest.

Anden halvdel

De to første kampe efter jul mod SK Århus og Ajax gav store klø. Vi holdt måske for lang juleferie, men så spillede vi godt i pokalen og i Roskilde, og så troede vi, at vi var der.

Hadsten kampen

Der sejlede vores forsvar lidt, men jeg fik gang i afslutningerne og det gav plads til de andre, men det var vores egen skyld, at vi tabte. Taktikken, som var lagt, blev ikke holdt, og de tre profiler hos Hadsten var en tak bedre end os.

5 seniorsæson

Jeg er i gang med min femte seniorsæson, og da chancen bød sig i Skanderborg, slog jeg til. Vores målsætning, før sæsonen, var en 9. plads i 1. Division, og den skal holdes. Jeg vil gerne selv spille mig i startopstillingen på holdet, og slippe fri af skader, og være med til og hjælpe Skanderborg til at ligge i den sjove ende af 1. Division

Aage Armann

 

 

Website Security Test