Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spillerportræt Malene Krab Wissing

Kirsten B Madsen, udgivet d. 2. januar, 2014

Malene Wissing i gang med sin anden sæson i Skanderborg Håndbold

25 årige Malene Krab Wissing har været meget rundt i klubberne, før hun nu er havnet i Skanderborg Håndbold, hvor Malene nu spiller sin anden sæson, som stregspiller. Malene Wissing har før spillet i Sydstjernen, Sønderjydske, Hadsten, Viby og AGF, og Malene er gymnasielærer i Idræt Biologi, og bor i Aarhus.

Flere klubber gået konkurs

Grunden til jeg forlod AGF, var at klubben gik konkurs. Jeg har ikke været heldig med et par af klubberne, som jeg har været i, da de også er gået konkurs, men jeg håber ikke, at det er min skyld.

Kendte ingen spillere i SkanderborgMalene Wissing 1. div damer 2013 14

Det var helt naturligt, at jeg skulle ud og finde en ny klub, og da der ingen 1. Division hold var i Aarhus, var det helt også naturligt,at jeg søgte til Skanderborg, men jeg kendte ikke nogen af spillerne på forhånd, men da jeg jo har været i flere klubber, var det ikke helt uvant at komme til nogen nye omgivelser.

Glad for at spille i 1. Division

Jeg er glad for at spille i 1. Division, og jeg syntes, at det er sjovt at spille i denne Division. Jeg ved godt, at jeg ikke får den store karriere som håndboldspiller

Godt socialt

Det er dejligt at være i Skanderborg Håndbold. Der er et godt socialt sammenhold, og det er en af grundene til, at jeg spiller i klubben, og der er også er godt træningsmiljø.

De unge giver os andre konkurrence

Vi har også brugt en del U 18 spillere på holdet, og Skanderborg Håndbold satser også på de unge talenter, og de er også med til og give vi andre spillere noget konkurrence, og det syntes jeg er godt

Vi har etableret os i 1. Division

Jeg er blevet positivt overrasket over, at vi ligger lidt højere i tabellen, end jeg havde regnet med, og at vi har etableret os i 1. Division, hvor vi også har drillet de store klubber i flere kampe

Aage Armann

 

Website Security Test