Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spillerportræt Janne Brøndum Henriksen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 18. januar, 2014

Janne følte sig tilpas med det samme i Skanderborg

Højre fløj 23 årige Janne Brøndum Henriksen, kom før denne sæson til Skanderborg Håndbold. Janne har før spillet i Skive FH, Team Ikast og Horsens HK, og Janne bor i Horsens. Janne Henriksen studerer bachelor i Tysk Sprog, Kultur og Literatur med sidefag i Idræt på Århus Universitet. Janne har spillet 16 kampe og scoret 11 gange for Skanderborg Håndbold.

Hvorfor kom du til Skanderborg Håndbold ?Janne Brøndum Henriksen 1. div damer 2013 14

Jeg blev kontaktet af træner Mikael Jensen, vi er tre spillere fra Horsens nu i klubben, og jeg er rigtig glad for klubskiftet. Der er et godt træningsmiljø i truppen, og det var nemt som ny spiller at føle sig tilpas med det samme, og det er også en meget social klub.

Hvorfor et det gået så dårligt i de to sidste kampe ?

Vi kan ikke være vores indsats bekendt mod SK Århus og Ajax, og det var pinligt, det som vi præsterede. Vi mangler flere spillere som tager noget initiativ på banen, for når vi spiller skidt, kan vi ryge langt ned med vores spil. For vi skal alle kunne gøre hinanden bedre.

Mit mål med håndbold

Det er at få noget erfaring i 1. Division, og få spillet en masse håndbold og være glad for at spille

Aage Armann

 

Website Security Test