Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pligtsejr til U16 Drenge over Trelde

Martin Hallberg, udgivet d. 12. januar, 2014

U16 Drenge 1. Division

Trelde GI – Skanderborg Håndbold 22-25 (12-10)

Den sidste kamp i turneringen var mod rækkens bundhold Trelde, der i efteråret var blevet slået kæmpestort. Man kunne i kampens indledning godt se, at Trelde ville bevise, at de ikke var så dårlige, hvorimod Skanderborg-drengene ikke virkede helt så opsatte. Mens Trelde spillede kvikt og tempofyldt med hurtige fødder, virkede Skanderborgs spil langsomt, tungt og uden rytme. Det resulterede i, at hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på to mål.

I starten af anden halvlev kom Trelde fortsat meget let til scoringer, og havde det ikke været for Skanderborgs målmand, kunne føringen have været mere en end par mål midtvejs i halvlegen.SHEA logo

De sidste 10 minutter havde de grønne tydeligvis indset, at det var nu eller aldrig, og i denne fase af kampen kom der beslutsomhed ind i afslutningerne, og man fik bragt sig foran med 3 mål. Denne føring holdt man kampen ud, og en sløj dag på kontoret sluttede med to point på tavlen.

Stillinger undervejs:

2-2, 4-3, 6-4, 8-6, 9-8, 12-10(halvleg), 15-13,16-15, 18-16, 20-19, 20-23, 22-25

Målscorere for Skanderborg:

Simon Hedehus 10, Tobias Simonsen 5, Magnus Nygaard 4, Nicolaj Husum 4, Christoffer Friis 2.

Website Security Test