Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Århus

Webredaktør, udgivet d. 31. januar, 2014

Efter en mærkelig kamp mod Aalborg i onsdags, hvor man må anerkende gæsternes rutine, står den nu på Århus. Aalborg rystede ikke på hånden på noget tidspunkt selvom de var nede med 3 mål med 10 minutter igen. Respekt for det.

Nicolej Krickau 2013Nu er det en helt anden opgave og den glæder vi os til. Århus kommer med en stensikker sejr mod Nordsjælland i bagagen og er dermed helt klar til at møde os. Der er ingen tvivl om at Århus håber at kunne slå det definitivt afgørende hul på 7 point ved at vinde over os imorgen, men det vil vi nu udfordre dem lidt på.

Kampen bliver forhåbentlig en nervekrig uden lige, men Århus har adskillige gange taget brodden totalt ud af de interne opgør, ved totalt at overmatche os på deres store defensiv. Vi har gennem årene haft rigtig svært ved at skabe den fart og de chancer på kanterne, som er afgørende for vores spil. Derfor er det også super svært at spå om hvordan kampen vil udvikle sig imorgen. I hvert fald hos os der har en tro på at det kan lade sig gøre at bryde denne tendens. Kan vi ikke det, så må vi se om vi kan holde Århus under 17-18 mål, men det bliver nok lige svært nok. Så alt i alt en ualmindelig vanskelig opgave, men en opgave som vi i teamet tror på vi kan løse.

Til sidst så glæder vi os vildt meget til at vende tilbage i hulen! Det er nogle gange siden at vi har fået lov at møde Århus der. Faktisk ikke siden den famøse kamp, hvor Toke Holst fik anerkendt en scoring mens han havde 2 minutters udvisning, har vi mødt dem i æsken. Vi satser på at der kan hentes 2-3 % af de 15-20 ekstra procent der skal hentes netop pga. Morten Børup Hallen.

God Kamp.

Nicolej Krickau

Website Security Test