Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 29. januar, 2014

Så sker det!

Sidste fjerdedel af turneringen skydes igang og vi er klar!

Jesper Holm Nicolej Krickau 2013Efter en udmærket januar måned føler vi os nu klar til at kæmpe til det sidste om billetten, til enten nedspil eller slutspil. Det er et vigtigt fokus for os, at vi konstant holder worst case for øje, så vi kan være forberedt på fx de kampe der kan komme, hvis vi skal i nedspillet.

Idag står den på Aalborg Håndbold, de danske mestre. Det er selvfølgelig noget af en opgave. Nordjyderne som nu går ind i den fase hvor de begyndte at være fantastiske i sidste sæson. Spændende bliver det også at følge hvorledes de tilbagevendte EM spillere kommer til at performe i Hørning Hallen en onsdag aften, efter de har optrådt under stor festivitas de seneste uger.

Hos os selv er der kun et enkelt spørgsmålstegn udover at Kaagaard selvfølgelig stadig er ude. Så er vi er helt klar til at udfordre og til at give eventuelt nye tilskuere, denne gang i Hørning, en god oplevelse.

Krickau

 

Website Security Test