Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spillerportræt Mette Lassen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 13. januar, 2014

Mette Lassen spillede en stor kamp mod Ajax

20 årige Mette Lassen, kom før sæsonen til Skanderborg Håndbold, efter før at have spillet i Tønder, Sine og Sønderjyske. Mette studerer i Aarhus, hvor hun også bor. Mette Lassen er venstre fløj, og har spillet 16 kampe for Skanderborg og 29 scoringer er det blevet til.

Stor kamp mod Ajax

Mette Lassen spillede i søndagens store nederlag til topholdet Ajax en meget stor første halvleg, hvor hun på fem forsøg scorede fire gange. Efter pausen var Mette ikke på banen.

Vi brændte for meget mod Ajax

Jeg er glad for min egen præstation, men på holdets vegne er jeg ærgerlig over, at vi taber så stort. Vi brændte for meget på deres to målmænd, og efter pausen scorede vi kun tre gange, men de stod også godt i deres forsvar.Mette Lassen st 1. div damer 2013 14

Taget godt imod i Skanderborg

Jeg kom til Aarhus, fra Tønder, for at studere, og jeg tog til Skanderborg til en prøvetræning, og den faldt godt ud for mig. Jeg blev taget godt imod af alle, og jeg føler mig godt tilpas, og jeg er glad for at komme til træning, og jeg vil gerne udvikle mig som håndboldspiller.

Startede sæsonen hårdt

Vi startede sæsonen hårdt ud med nogle af topholdene i 1. Division og led et par nederlag, men vi spillede os godt op, og vi lå på 5 pladsen i julepausen.

Nå så langt som muligt

Jeg vil nå så langt som muligt med min håndbold, og jeg vil gerne bruge Skanderborg Håndbold som et springbræt.

Aage Armann

 

Website Security Test