Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Væver er et forbillede

Webredaktør, udgivet d. 23. januar, 2014

Nicolej Krickau 2013 12Jeg er i sagens natur utrolig glad for at vi får lov at beholde Andreas Væver i yderligere en sæson. Vi mister efter hver sæson spillere der er på vej op i hirakiet og derfor bliver det også ekstra vigtigt for holdet at kunne holde fast i en markant profil, som Andreas har udviklet sig til at være. Når man er i Skanderborg skal man være indstillet på at træne som sindssyg hver eneste uge, for konstant at blive dygtigere og her er Andreas et fremragende aktiv og forbillede.

Rent spillemæssigt kan Andreas løfte flere opgaver. Han kan både sørge for bredden i spillet qua hans kompetencer fra hjørnet ligesom at han både i den almindelige kontra og på den hurtige midte i denne sæson har vist hvor meget det betyder for holdet. Defensivt er Andreas intelligent og det skal vi uden tvivl også gøre brug af. Til sidst, så er ingen i tvivl om at vi i Skanderborg har brug for en ekstraordinær energi og vildskab for at kunne gøre os i tabellen. Andreas´ dejlige temperament passer således perfekt ind i planerne. Jeg er sikker på at yderligere en sæson i grønt, kan gøre Andreas endnu mere klar til en topklub end han var i forvejen og det vil glæde både mig og klubben, hvis vi kan få sendt Andreas videre med et perfekt afsæt.

Website Security Test