Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Koch har gang i kuglepennen

Webredaktør, udgivet d. 28. januar, 2014

Sportschef Jesper Koch har haft travlt de seneste måneder med at forberede truppen til næste sæson. EM pausen er blandt andet blevet brugt til at snakke med nuværende og potentielle nye spillere, og skitsen til den kommende sæson er ved at tegne sig forude.

Jesper Koch– Sædvanen tro er der bud efter mange af vore spillere fra andre klubber frem mod næste sæson. Det er der intet hverken nyt eller overraskende i, og det er en del af gamet for en klub som vores. Vores hold har præsteret bedre end mange af de klubber vi på forhånd var sammenlignet med, og det faktum kan godt betyde at vi får noget mindre udskiftning end tilfældet var sidste sæson. Det er i hvert fald mit mål ikke at skifte så mange spillere igen efter denne sæson. Til gengæld er der også stor søgning fra spillere udefra, der grne vil snakke nærmere med Skanderborg.

Vi har snakket med mange spillere i den sidste periode, og der er også flere brikker der er ved at falde på plads. Vi har pt. 7 spillere på kontrakt til den kommende sæson, men der er en håndfuld spillere på plads som kun mangler underskrift, så det går hurtigt fremad lige nu. Vi har ikke et budget som gør at vi bare kan forlænge eller hente spillere som vi selv ønsker det. Vi bruger nok mere tid på at forme vores trup end mange af de andre mere pengestærke klubber, men det er også en spændende proces at være med til. Vi har også en masse unge spillere på vej op gennem systemet som vi skal have snakket fremtid med. Det er ikke alle som vil have bedst af at fortsætte her, for overgangen til senior håndbold skal passe til de ambitioner og mål de unge talenter har. Overgangen fra U18 til liga håndbold er meget stor, og det kræver også at spillerne har den tålmodighed der kræves.

Det står fast at vi mister Peter Balling til TTH og Linus Persson er ligeledes fortid i klubben efter denne sæson. Målmand Niels Guldborg havde oprindeligt kontrakt for næste sæson også, men Niels har af private årsager ønsket at ændre kontrakten så den udløber til sommer, hvilket vi har efterkommet. Kasper Povlsgaard er i gang med sin sidste sæson og går på håndbold pension efter denne sæson. På nuværende tidspunkt har vi lavet nye aftaler med Jonas Langerhuus og Andreas Væver, ud over de 5 spillere vi havde 2 eller 3 årige aftaler med. Det drejer sig om Tim Sørensen, Johan Hansen, Martin Risom, Jeppe Krogh og Lars Mousing.

Der er således et stykke vej hjem før vi har truppen på plads endnu, men tegningen er bestemt ved at være der. Jeg syntes det ser rigtigt spændende ud og de kommende uger bliver arbejdet intensiveret med at lægge de sidste brikker i det store puslespil. Det er først rigtigt nu at vi er ved at have overblikket over hvilke roller de unge spillere nedefra kan ses i. Det er vigtigt for os at de unge kan se de roller de kan indtræde i, så forventningerne er afstemt inden man beslutter sig for hvad fremtiden skal bringe. Vi har heldigvis fået vores 2. hold op i 2. division igen, men derfor kan der godt være spillere der vil have bedre af at finde et 1. divisionshold at udvikle sig på i en sæson eller 2, det er en individuel snak vi tager med hver enkelt spiller.

Website Security Test