Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaptajn Povlsgaard går i land

Webredaktør, udgivet d. 28. januar, 2014

Sæsonen 2013/2014 bliver den sidste sæson med Kasper Povlsgaard som medlem af liga familien. Til sommer er det slut for karrieren for den populære anføre fra Skanderborg Håndbold. Sportschef Jesper Koch begræder afgangen af den karismatiske stregspiller og forsvars styrmand.

Kasper Povlsgaard 2013 4-Det er stor profil fra vores hold og klub der nu går på håndbold pension. Han har været anføre og omdrejningspunkt for vores hold igennem de sidste 4 sæsoner, og det bliver et stort tab for truppen og klubben at Kasper snører håndbold skoene for sidste gang når denne sæson slutter.

Det er et typisk eksempel på en spiller som alle hader at møde, men elsker at spille på hold sammen med. Kasper er indbegrebet af en team player og har været en utrolig vigtig brik i vores satsning med mange unge spillere på holdet. Han har været god til at tage sig af de unge knægte der er rykket op i senior truppen og har vært fantastisk til at lære fra sig. Kasper har jo været med i gamet i mange år og han har delt gavmildt ud af sin store erfaring, både med hensyn til håndbold faglighed og ikke mindst hans store menneskelige kvaliteter. Det er en ægte publikums favorit som vi skal sige farvel til, og det bliver et stort hul der skal lukkes på mange områder når næste sæson starter op.

Vi har kendt til Kaspers planer længe, og vi er godt i gang med generationsskiftet på stregen og i midterforsvaret.

Vi kan heldigvis glæde os over Kasper på banen 4-5 måneder endnu, og jeg ved at han vil gøre alt hvad der står i hans magt for at slutte karrieren af med bravour.

 

Hovedpersonen selv er ganske afklaret.

Kasper Povlsgaard bryllup– For mig er det en beslutning der har været truffet i over et år nu, jeg tager faktisk beslutningen da vi i efteråret 2012 forlænger min aftale med et år.

Jeg er og har været rigtig glad for at være en del af Skanderborg Håndbold, jeg kan uden tøven sige at det er min klub her i det østjyske. Jeg er rigtig stolt af at have været med til at spille klubben op i ligaen igen og at vi nu, her med 7 runder tilbage, er helt med i kampen om en top 8 placering.

Jeg glæder mig rigtig meget til at få mere tid til min familie og venner, de har om nogen givet mig plads til at bruge så meget tid håndbolden, det skal nu betales tilbage.

Til slut vil jeg garantere at jeg vil yde mit absolut ypperste for at jeg vi kan slutte sæsonen af på den bedst mulige måde.

Website Security Test