Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Cigaræsken vandt over Universet‏

Kirsten B Madsen, udgivet d. 19. januar, 2014

U12 drenge træningsstævne  

3 af Danmarks bedste U12 hold var i dag søndag samlet til træningskampe i en godt fyldt Cigaræske.

Første kamp vandt GOG over Hammel med 35-23. Mr. GOG Poul Syberg står i spidsen for de meget stærke drenge fra Fyn som han tidligere har kaldt universets bedste hold, holdet er samlet fra hele Fyn og er meget fysisk stærkt og spiller allerede med VIP og typisk GOG kontra og med en ny Haagen i målet.

I kampen mod Skanderborg startede GOG med at bringe sig foran 6-3 på de første 6 min, vi frygtede årets første Skanderborg nederlag, men de lokale drenge fandt et ekstra gear, som ikke tidligere er set. Begge hold har en stor bredde med mange målscorere, igennem hele den jævnbyrdige kamp blev der lavet mange flotte mål. Skanderborgs meget boldsikre og tekniske gode spillere fandt gang på gang nøglen til at åbne GOG forsvaret. Og Skanderborg vandt målmandskampen og kampen med 29-26. Imponerende resultat, når store dele af kampen blev spillet med 4 første års spillere på banen for hjemmeholdet.

Efter kampen var de mange håndbold eksperter enige om, at det var den bedste U12 kamp set meget længe.   

Lars Bang

U12 drenge 2013-14

 

Website Security Test