Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Væver ophæver kontrakt i Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 30. december, 2013

Andreas Væver ikke til Aalborg

Andreas Væver og Aalborg Håndbold har ophævet den 3. årige aftale der blev indgået før denne sæson.

Andreas Væver:

Andreas Væver 2013 (9)Jeg har igennem hele forløbet med Aalborg Håndbold givet udtryk for at jeg vil udvikle mig gennem spilletid, og da Aalborg Håndbold har valgt at forlænge samarbejdet med en af ligaens bedste venstre fløje i Håvard Tvedten for de kommende 2 sæsoner, føler jeg ikke længere samarbejdet giver mening for min fortsatte udvikling. Jeg har derfor ønsket at udtræde af aftalen med Aalborg Håndbold, hvilket jeg er glad for er lykkedes siger Andreas Væver

Vi har fuld forståelse for Andreas’ beslutning og har derfor imødekommet hans ønske om at få aftalen ophævet og fortsætte karrieren i en anden klub, siger direktør Jan Larsen

Website Security Test