Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Drenge stadig ubesejrede

Martin Hallberg, udgivet d. 15. december, 2013

SHEA logoU18 Drenge 1. Division

Skanderborg Håndbold – Aalborg Håndbold 40-33 (22-14)

Skanderborg spillede søndag eftermiddag holdets sidste kamp i 2013, hvor Aalborg gæstede Morten Børup Hallen. Første kamp mellem de to endte med en 30-24 sejr til Skanderborg. Umiddelbart havde hjemmeholdet ikke andet end æren at spille for, da oprykningen til Ligaen allerede er sikret. Den anden oprykker fra rækken er endnu ikke fundet, men er en dyst mellem netop Aalborg og Randers.

Kampen blev en rodet affære med mange tekniske fejl, men også med rigtig mange mål. Sejren var aldrig i fare for Skanderborg, og i momenter blev der vist flot kontra- og angrebshåndbold. Hjemmeholdet lavede dog mange tekniske fejl, og defensivt blev der lukket alt for mange mål ind.
Nu venter der drengene en kamppause indtil den 12/1, hvor sidste kamp i 1. Division spilles.

Målscorere for Skanderborg:

Jeppe Kjærulff 7, Mathias Smed 7, Nicklas Søgaard 6, Stefan Pedersen 6, Jonas Eichwald 5, Andreas Laursen 4, Jacob Aaquist 4, Mike Haack 1.

 

 

Website Security Test