Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger klar til semifinale i Elite Cup’en

Martin Hallberg, udgivet d. 10. december, 2013

SHEA logoU16 Piger Elite Cup

Skanderborg Håndbold – Tarm-Foersum GF 29-20 (15-11)

Det blev til en sikker sejr til U16 pigerne i tirsdagens kvartfinale i elitecuppen hjemme mod Tarm-Foersum. Fra start var hjemmeholdet foran, og kun ved stillingen 6-5 kom Tarm-Foersum tæt på Skanderborg. Herefter udbyggede pigerne stille og roligt føringen til en sikker 9 måls sejr.

Josefine Svarre i målet leverede mange flotte redninger, og i den anden ende af banen var der flere flotte scoringer af Nicoline Olsen. Der var debut til U14 spiller Sofie Sletskov, som leverede en fin indsats med flere flotte indspil. Desuden var Stine Kristensen tilbage for Skanderborg efter 3 kampes skadespause. Så for første gang siden første turneringskamp kunne de grønne stille med 12 på holdkortet.

Modstanderen i semifinalen findes først i januar.

Målscorere for Skanderborg:

Nicoline Olsen 7, Annika Jakobsen 5, Rebekka Jørgensen 5, Sofia Deen 5, Stine Kristensen 3, Caroline Svarre 2, Michelle Sally 2.

 

 

 

Website Security Test