Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger klar til Liga

Martin Hallberg, udgivet d. 15. december, 2013

SHEA logoU16 Piger 1. Division

Aalborg UH – Skanderborg Håndbold 22-26 (6-14)

U16 pigerne er med sejren lørdag i Ålborg nu definitivt sikker på at skulle spille i ligaen til foråret. Lørdagens kamp mod Ålborg, som var eneste hold der kunne hente Skanderborg i stillingen, blev vundet meget sikkert.

En fremragende første halvleg, hvor et fantastisk forsvar stod perfekt foran en godt spillende Trine Bentzen i målet, sikrede en pauseføring på hele 8 mål. Anden halvleg blev en lidt mere rodet omgang. Hvorvidt det var fordi sejren reelt var sikret, skal være usagt, men holdet faldt en del i niveau især i slutningen af kampen.

Men en godkendt kamp, hvor vi især kan tage det gode forsvarsspil fra første halvleg med videre. Træner Peter Fynsk sagde efter kampen, ”Det har været sæsonens store mål at kvalificere os til ligaen, så vi er meget tilfredse. Vi har haft en del modgang med skader undervejs, så derfor er det ekstra dejligt, at vi her to runder før afslutningen allerede har sikret os ligapladsen. Nu har vi 2 måneder inden ligaen starter, en tid der passer os godt. Flere spillere vil blive klar, og vi har tid til at få bygget flere lag på vores spil og endnu mere fysik på spillerne”

Marianne Dige, Natascha Kejser og Amalie Angel er stadig ude med skader, de første to forventes at være klar i starten af det nye år. Foruden disse kæmper flere af de øvrige spillerne med efterveerne fra skader, så pausen vil forhåbentlig bringe dem alle tilbage i storform.

Målscorere for Skanderborg:

Annika Jakobsen 7, Sofia Deen 6, Nicoline Olsen 4, Caroline Svarre 3, Michelle Sally 3, Stine Kristensen 2, Rebekka Jørgensen 1.

 

 

Website Security Test