Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Topbrag i 1. Division damer fredag aften i MB

Kirsten B Madsen, udgivet d. 12. december, 2013

Skanderborg Håndbold / Silkeborg-Voel fredag den 13.12  kl 19.30
 
Efter 13 points i de sidste 7 kampe, så ser vi nu frem til en styrkeprøve af rang.
Hjemme i MB venter Silkeborg-Voel, som for det første fører rækken, for det andet er Silkeborg-Voel det hold i rækken, som præsterer den stærkeste midterakse op igennem banen i form af målvogter Stephanie Andersen, playmaker og centerforsvarer Lene Bendixen og stregspiller og tidligere ligaspiller DD, Danielle Dragojevic. Derudover krydrer de så holdet med to spillere i højresiden fra udviklingslandsholdet, Simone Böhme og Anne Cecilie de la Cour, den hårdtskydende venstre back Iben Due, allroundspillerne Kryger og Miriam Juul En sand stjerneparade på et hold med et budget 5 gange så stort som vores.
Misundelse?
Selvfølgelig, men når vi kigger på både tabellen og på vores egen trup, så er vi nu pænt tilfredse. Vi har selv været toneangivende imod bundholdene på fysik og bredde. Vores træningsmiljø med op til 25 kvalitative spillere udvikler dag for dag, og med vores budget in mente, så ligger vi vist godt til, på ægte jysk.. Nu møder vi simpelthen oprykningsfavoritterne, som med fysik, bredde og dygtighed har “kværnet” alle andre hold. Det bliver da dejligt at blive afprøvet på alle parametre.
Silkeborg-Voel er et hold, som vi vil kunne slå en gang ud af 15. For at kunne matche dem skal vi møde dem tidligt i zonerne, være drønskarpe i omstillingsspillet og score på chancerne, ellers får vi ikke et ben til jorden.
Omvendt, så kan vi spille totalt frit. Favoritværdigheden sidder 100 % hos gæsterne, forventningerne ligger hos dem, og de har ikke råd til at smide point til os. Så mon ikke, at vi kan drille dem lidt?
Hvem havde troet, at fredagens kamp imod Silkeborg-Voel kunne klassificeres som “topkamp”?
Vær sikker på, at “de grønne” vil spille sin chance…
Lad os få lidt larm i MB-hallen.
God kamp til tilskuere, modstandere og dommere.
Træner Kim Lerche
Entre til kampen er 40 kr for voksne
1. Division damer holdbillede 2013-14

 

Website Security Test