Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Thomsen: Respekt for frivillige

Webredaktør, udgivet d. 2. december, 2013

Stor respekt for de frivillige kræfter i Skanderborg Håndbold

Før sæsonens start fik vi tilgang af den 27 årige Mads Thomsen fra Sønderjyske, hvor han altid har spillet håndbold indtil han kom til Skanderborg Håndbold. Mads er født i Tinglev.

Mads Thomsen 2013 (2)Familien bor nu i Skanderborg

Mads Thomsen bor nu i Skanderborg, og han har fået arbejde ved en af vores sponsorer Top Rent, og det er han rigtig glad for. Hans kæreste har nu fået arbejde i Skanderborg som pædagog, og sammen har de en lille søn.

 Godt tilpas i klubben

 Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Skanderborg Håndbold. Sportsligt er der ikke den store forskel på det jeg kommer fra, men uden om er det lidt mere organiseret i Sønderjyske, men jeg har stor respekt for de mange frivillige kræfter i Skanderborg Håndbold. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben, der er mange venlige og positive mennesker i Skanderborg Håndbold.

 Fremgang med angrebsspillet

 Jeg har godt kunne mærke, at jeg har været skulderskadet i 2 år, mens jeg var i Sønderjyske, og at det var en ny start, som startede for mig, da jeg begyndte i Skanderborg Håndbold. Jeg mangler meget i angrebsspillet, men det bliver bedre og bedre kamp for kamp

 Godt samarbejde med Povlsgaard

 I forsvarsspillet går det rigtig godt i sammenspillet med Kasper Povlsgaard, og vi er jo de gamle på holdet

 Mangler lidt point

 Jeg kan forstå, at vi har flere point på dette tidspunkt end klubben havde i sidste sæson, og det er fint nok, men vi kunne godt have haft flere point, her halvvejs i turneringen.

 I kampen fredag aften i Holstebro spillede vi rigtig dårligt i første halvleg i forsvaret, det var som om, vi lige skulle i gang, men efter pausen spillede vi godt, og Trans stod godt i målet, og det var meget tæt til sidst, og det var desværre de små ting som afgjorde kampen.

/Aage Armann

Website Security Test