Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spillerportræt Stine Svane Olesen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 10. december, 2013

Håbet er en top 6. placering

25 årige Stine Svane Olesen er i gang med sin tredje sæson i Skanderborg Håndbold. Stine har før spillet i HF Mors, VIF Mors og AIA/Tranbjerg, og Stine har i de første 12 kampe scoret 50 mål. Stine Olesen bor i Aarhus

14 - Stine OlesenBakket op

Skanderborg Håndbold er en rigtig dejlig lokal klub, som der bliver bakket godt om i Skanderborg, og det er dejligt at se, at der er begyndt at komme flere mennesker til vores kampe i Morten Børup Hallen

Svær start

Som oprykker startede vi sæsonen med 3 kampe mod svære modstandere og desværre uden point, men siden har vi fået indfriet de forventninger, som vi har til os selv. Vi havde en enkelt svipser mod Hadsten, hvor vi tabte med et mål, men siden er vi ubesejret i syv kampe, og vi er rigtig glade for vores placering i 1. Division.

På fredag kommer Silkeborg Voel/KFUM til Morten Børup Hallen. Det er en svær modstander, som jeg har som oprykningsfavorit til en plads i Ligaen, men vi ligger os ikke ned på forhånd.

Jeg håber på, at vi ender med en TOP 6 Placering når sæsonen er forbi.

Det er rigtig spændende at blive i Skanderborg Håndbold og se, hvor langt vi kan nå med det hold, som vi har i dag. Det er rigtig fedt at være med til og spille i 1. Division, og jeg har aldrig før prøvet at spille så højt.

/Aage Armann

 

 

 

 

Website Security Test