Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spændingen intakt

Webredaktør, udgivet d. 29. december, 2013

SpændingenMed Skanderborgs sejr over Nordsjælland forblev spændingen i Herre Ligaen intakt før de sidste 7 spillerunder efter EM pausen.

Realistisk set kæmper 4 hold om de sidste 3 slutspilspladser, Århus, Sønderjyske, BSV og Skanderborg Håndbold. De øverste 5 hold må efterhånden være sikret på den front. Kigger man på restprogrammet for de hold der kæmper om top 8, mødes alle 4 hold indbyrdes, på nær BSV-Sønderjyske, så det kan meget vel blive netop de indbyrdes opgør der kommer til at afgøre hvem der ikke når med i slutspillet.

I bunden af ligaen ser det efterhånden sort ud for TMS Ringsted, der nu er isoleret i bunden med kun 3 point, og der er nu 4 point op til Nordsjælland, 5 point op til Skive, 6 point op til Ribe-Esbjerg og 7 point op til Mors-Thy. Ingen kan dog vide sig sikre, men godt ser det ikke ud for TMS.

Kampen om den forjættede 8. plads ser således ud: restprogram 8 pladsen

 

Website Security Test