Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skriver eksamensopgave om SH

Webredaktør, udgivet d. 6. december, 2013

De kommende uger har Skanderborg Håndbold et spændende projekt kørende med 2 studerende fra journalisthøjskolen i Aarhus, Katrine Rubeck Olesen og Heidi Møller Eskildsen.

Heidi og Katrine” Vi har vores daglige gang på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, hvor vi i de seneste tre år har beskæftiget os med journalistik. I forbindelse med studiet tilbragte vi 18 måneder i praktik på henholdsvis NORDJYSKE Medier og TV3 SPORT. Men efter praktikken fik vi mulighed for at arbejde med kommunikation, som vi har brugt 7. semester på. Det skal vi afslutte d. 20. december 2013 med en eksamensopgave, som kommer til at handle om Skanderborg Håndbold.

På grund af vores interesse i håndbold har vi under hele forløbet beskæftiget os med kommunikation i håndboldverdenen, og derfor var det også naturligt at skrive eksamensopgave inden for samme område. Kravet for opgaven er at have samarbejdspartner, som vi kan udarbejde en kommunikationsstrategi for, og derfor tog vi kontakt til Skanderborg Håndbold. Her var man åbne for at starte et samarbejde med os.

De kommende to uger vil vi fokusere på klubbens eksterne kommunikation omkring ligaholdet – herunder arbejdet med sponsorater, presseomtale og tilstedeværelsen på sociale medier. I den forbindelse vil I kunne støde på os i Morten Børup Hallen og til ligaholdets kampe.

Vi er meget glade for at have fået muligheden for at arbejde sammen med en så engageret håndboldklub, som, vi mener, Skanderborg Håndbold er. ”

Website Security Test