Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – TTH 28-24 (ja tak)

Webredaktør, udgivet d. 14. december, 2013

Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 28-24 (13-15)

Endnu et Top 5 hold måtte lørdag eftermiddag erkende at Cigaræsken ikke er et sted man bare tager 2 point med hjem fra. Efter vi følte os snydt i det omvendte opgør i Holstebro for et par uger siden, blev der i dag taget grundigt revanche og der var højt humør i den dybe kælder under Morten Børup Vej 3 efter kampen.

Kampen startede yderst målfattigt og efter 13 minutter var stillingen blot 3-3. Vi havde utroligt svært ved at bryde igennem det ekstremt offensive forsvar som gæsterne praktiserede, og bagud 4-6 efter 16 minutter forlangte Jesper Holm fornuftigt sin første timeout. Det hjalp nu ikke lige umiddelbart på angrebsspillet, og det var først efter Klavs Bruuns timeout efter 22 minutter, bagud 7-11 at vi fik fat igen. Et par dommerkendelser faldt ikke i æskens smag, og så brød helvedet løs på Morten Børup Vej. Gæsterne kom dog til pause foran med 2, men nu var lunten tændt for alvor.

Efter pausen tog det kun 5 minutter inden de grønne havde skabt kontakt til gæsterne. 3 udvisninger i træk bremsede dog hjemmeholdet lidt, og først efter 43 minutter kom udligningen endeligt ved 19-19. Derfra var Skanderborg ikke bagud og det blev en mindeværdig afslutning som grøn i hjertet. Æsken kogte som på sine bedste dage og man kunne godt forestille sig at en enkelt eller to af tilskuerne kommer igen på onsdag mod Skive fH.

Johan Hansen 2013 16Efter 23 minutters spil i 2. halvleg bragte vi os foran med 2 for første gang ved 23-21, og det sendte vores gamle målmand Jonas Hansen på banen for første gang i opgøret. Han kunne dog ikke forhindre sine gamle holdkammerater i at køre sejren hjem de sidste 7 minutter. Allan Damgaard reducerede til 24-23 med kun 3,5 minut tilbage i overtal, men så tog fanden ved vores færøske islæt på højre fløj. 18 årige Johan Hansen viste hvorfor han er en af de største talenter på håndbold scenen, da han ganske uimponeret og iskold som en færøsk fåreavler, scorede 3 mål i træk i nogle endog yderst pressede situationer. Ikke underligt at Ulrik Wilbek og Claus Hansen gerne vil have den unge højre fløj med omkring U20 landsholdet.

Niels Guldborg stod i 2. halvleg ganske enkelt fantastisk, og blev fortjent valgt til Man Of The Match af Esben Karstensen fra Samba, der var kampsponsor på denne fantastisk dejlige grønne dag. Alle tilskuere fik 12 frisklavede flødeboller med hjem fra vores yderst populære lokale sponsor.

Vi er nu oppe på 18 point efter 16 kampe, og indtager nu den forjættede 8. plads, i hvert fald i et par timer indtil BSV har spillet mod Sønderjyske.

Skanderborg brandvæsen er lige nu i gang med at sprøjte vand på taget af Cigaræsken, så den bliver kølet lidt ned inden der igen tændes op igen på onsdag mod Skive fH, det kan godt blive HEDT.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Johan Hansen 7, Andreas Væver 6, Peter Balling 6, Kasper Povlsgaard 3, Morten Kirk Olesen 2, Lars Jakobsen 2, Lars Mousing 1, Tim Sørensen 1.

Målscorer Team Tvis Holstebro:

Michael Damgaard 7, Allan Damgaard 6, Magnus Bramming 4, Patrick Wiesmach 2, Jakob Green 2, Simon Birkefeldt 2, Klaus Thomsen 1.

Website Security Test