Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Skive 22-25

Webredaktør, udgivet d. 18. december, 2013

Skanderborg Håndbold – Skive fH 22-25 (8-10)

Skive er ved at udvikle sig som vores onde ånd. Igen i dag måtte vi sande at Skives fysiske og lidt små-destruktive spillestil ikke ligger godt til os. Igennem samtlige 60 minutter lykkedes det gæsterne at ødelægge vores spil og rytme, og vi fandt aldrig noget kvalitet der gjorde vi kunne få de 2 point med fra opgøret.

Liga 2013 12Gæsterne startede kampen som lyn og torden og var foran 3-0 i løbet af de første 5 minutter. Scorings-frekvensen var som altid meget lav og udvisningerne mange. Skive var konstant 1-3 mål foran gennem hele 1. halvleg, og kunne fortjent gå til pause foran 10-8.

Efter pausen fik Skanderborg bedre fat og efter 40 minutter kom vi for første gang på lige ved 15-15. Derfra fortsatte den gode periode og det lykkedes at kommer foran 17-15 efter 43 minutter. Der lignede det at vi havde fundet løsningen på Skive holdet, men et brændt straffe og en udvisning umiddelbart efter lukkede Skive tilbage på 17-17. Vi bragte os igen i føring ved 19-18 men igen ødelagde en udvisning mulighederne og gæsterne kunne med 4 mål i træk reelt afgøre kampen.

Der manglede mental parathed, fart og tempo i alt hvad vi foretog os, og 3 brændte straffekast er også dyrt når der ikke bliver scoret flere mål end tilfældet næsten altid er mod Skive.

Dermed fordoblede Skive deres pointhøst til 4 og efterlod dermed TMS Ringsted på sidstepladsen, med 1 point færre.

Der bliver nok at snakke om resten af ugen, og udsigten til at kunne slette indtrykket med en sejr på lørdag, vanskeliggøres af at vi såmænd skal en tur til Skjern, hvor der normalt ikke gives meget ved dørene.

Vi må op på hesten igen – der restere stadig 2 kampe, begge på udebane mod Skjern og Nordsjælland, inden EM pausen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 7, Morten Kirk Olesen 5, Tim Sørensen 4, Lars Jakobsen 3, Lars Mousing 2, Johan Hansen 1.

Målscorer Skive fH:

Stefan Nielsen 6, Nickolei Jensen 6, Kris Johansen 5, Anders Mose 3, Marius Hovde Andersen 2, David Kocemba 1, Christoffer Cichosz 1, Kim Worsøe 1.

Website Security Test