Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – GOG 33-32

Webredaktør, udgivet d. 11. december, 2013

Skanderborg Håndbold – GOG 33-32 (16-15)

Det blev helt som ventet et intenst opgør mellem 2 af de hurtigste kontra hold i ligaen. Gog uden Minik Dahl Høeg og hjemmeholdet uden Linus Persson og langtidsskadede Rasmus Kaagaard, ellers var det stort set fuld hold på hver side.

Liga 2013 44Ry Hallen var fyldt op, og publikum kunne nyde en yderst velspillet forkamp i U10 drenge mellem Ry og Gl. Rye. Senior holdene holdt sig heller ikke tilbage. De leverede en flot håndboldkamp fyldt med tempo og masser af nerve.

Kampens første 30 minutter var usædvanligt tætte og kun en enkelt gang var forskellen mere end 1 mål, ved 14-12 til Skanderborg. Ellers var det helt lige og lystavlen i Ry Hallen viste 16-15 til Skanderborg ved pausen.

Ry Gymnastikforening stod for pauseunderholdningen, og det var ikke mindre flot. Et helt igennem flot arrangement som Ry Håndbold skal have stor ros for.

Efter pausen kom de grønne bedst i gang. Allerede efter 34 minutter forlangte Jakob Larsen timeout da de hurtige grønne havde bragt sig i front med 20-16. Ligaens bedste målmand Kevin Møller var skudt i sænk og unge Emil Tellerup kom på mål for fynboerne. Helt frem til 5 minutter før tid havde Skanderborg fornuftigt kontrol over kampen og foran med 3-5 mål, men de sidste 5 minutter kom gæsterne tættere på. Hjemmeholdet holdt dog hovedet koldt og holdt sig hele tiden foran med minimum 2 mål, og først i de sidste sekunder kom GOG op på minus 1 mål.

Niels Guldborg stod en meget flot 2. halvleg og var en vigtig brik i sejren da kampen skulle afgøres og Michael Pedersen var igen stærkt skydende og var sammen med Morten Kirk Olesen de mest iøjnefaldende spillere hos hjemmeholdet.

Sejren var ganske fortjent og holder stadig Skanderborg inde i kampen om en mulig slutspilsplads. Vi har nu erobret 16 point i 15 kampe, og ligger stadig på den 9. plads vi har haft patent på i en lang periode efterhånden.

Der skal nok yderligere mirakler til at for hente 8. pladsen, og vi kan meget passende starte på lørdag når Team Tvis Holstebro kommer på besøg i Cigaræsken.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Michael Pedersen 7, Morten Kirk Olesen 6, Lars Mousing 6, Peter Balling 4, Tim Sørensen 4, Lars Jakobsen 2, Andreas Væver 2, Kasper Povlsgaard 2.

Målscorer GOG:

Niclas Kirkeløkke 5, Snorri Gudjonsson 5, Morten Bjørnshauge 4, Lars Hald 4, Aku Kreutzman 3, Kenneth Dahl 3, Tobias Møller 2, Patrik Eilert 2, Rasmus Jensen 1, Kasper Kildelund 1, Mads Dyhr 1, Kasper Jørgensen 1.

Website Security Test