Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SAMBA til alle på lørdag

Webredaktør, udgivet d. 12. december, 2013

Der er julegaver til alle på lørdag.

Til lørdagens ligaherre kamp kl. 15.00 i M.B. Hallen mod Team Tvis Holstebro, venter der forhåbentlig alle en rigtig god håndoplevelse.

samba 44Men som et ekstra krydderi til kampen har dagens kampsponsor – Samba – lagt lidt ekstra under det grønne håndboldjuletræ, idet alle tilskuere vil få en bakke Samba Flødeboller med hjem efter kampen.

Det er Sambas ekstra julegave, og så ønsker Direktør Esben Karstensen sig helt sikkert også 2 point i en fyldt Morten Børup Hal, på samme måde, som der var rigtig mange, der kunne glæde sig over de 2 point i Ry Hallen efter sejren over GOG onsdag aften.

Esben Karstensen 1

Website Security Test