Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern-Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 20. december, 2013

Puha en udfordring…

skjernLørdag venter måske sæsonens største udfordring mod Skjern, I Skjern mod et hold som lige har tabt til Århus og dermed ikke kan tåle at tabe til os. Udfordringen kan ikke blive meget større. Men det betyder dermed også at alt presset er på Skjern og at vi kan spille totalt frit og blot holde fokus på vore egne processer.

I første omgang skal vi ud og spille vores eget spil igen. Et spil som Skive i alt for høj grad lykkedes med at slå i stykker i onsdags. Dernæst skal vi bruge kampen til at få flere folk tilbage i turneringen, så vi har flere strenge at spille på fremadrettet.

Vi glæder os som altid til at spille i den sublime ramme det altid er i Skjern.

/Krickau

Kampen fløjtes op kl. 16.00 i Skjern Bank Arena og dømmes af Martin Gjeding og Mads Hansen.

Website Security Test