Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg-Tvis

Webredaktør, udgivet d. 13. december, 2013

Ny chance…

Jesper Holm Nicolej Krickau 2013I morgen får vi en ny chance for at drille Team Tvis Holstebro. I den omvendte kamp i Holstebro spillede vi langt hen ad vejen på vores præmisser i 2. Halvleg, men var ikke dygtige og kloge nok i slutfasen. Siden da er der kommet gode sejre i hus, som giver selvtillid samt at vi nu er i Morten Børup Hallen i vante omgivelser. Så hvis vi spiller helt på toppen og kan få det helt hen til en tæt afslutning, så bliver det spændende at følge om vi kan være dygtigere end sidst. Men det skal understreges at vi skal være sindssygt dygtige, hvis det overhovedet skal blive tæt.

Nicolej Krickau

Der er kampstart kl. 15.00

Website Security Test