Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg-GOG

Webredaktør, udgivet d. 10. december, 2013

Efter en fin indsats i den sidste periode, skal vi nu indvie Ry Hallen i sæson 13/14. Hvad bedre modstander end GOG kunne man tænke sig til et opgør, hvor eventuelle nye tilskuere gerne skal have noget for pengene. Begge mandskaber må betegnes som kontrahold, så der bliver med garanti vildt højt tempo mellem buerne.

Nicolej Krickau 2013 (4)Hvis vi skal vinde mod GOG handler det om at spille klart bedre angrebsspil end sidst. Nede hos dem på sydfyn slog de os selvom de manglede flere nøglespillere.  Vi arbejder pt med lidt nye konstellationer. Hvem ved… Måske passer de helt perfekt til at spille mod præcis GOG, som dækker 6-0 efter bogen. Kan vi lave lidt udfordringer på deres regler, så kan vi få GOG i problemer. Det håber vi !

Vi håber på mange tilskuere fra Ry vil være med til at skabe en festlig ramme omkring kampen, og ikke mindst at alle vores trofaste besøgende i Cigaræsken vil tage den lille køretur til Ry Hallen og sætte kulør på opgøret. Vi skal have en hjemmebane kulisse, hvis vi skal drille GOG, så kom og støt drengene imorgen.

Nicolej Krickau

Website Security Test