Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Nordsjælland-Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 27. december, 2013

Vi forventer en gyser match…

NordsjællandImorgen venter årets sidste kamp, når vi drager mod Nordsjælland og Frederiksborg Hallen. Status er at vi har 2 point op til Sønderjyske og 3 point til BSV, inden vi som det sidste hold spiller kamp i runde 19. Vi kan således bringe os op på a point med Sønderjyske inden EM pausen, hvilket ikke virkede realistisk for blot få uger siden. Nu er chancen der og den skal forfølges.

Nicolej Krickau har følgende optakt til opgøret lørdag eftermiddag:

Nordsjælland vil gøre alt for at isolere Ringsted og vi vil gøre alt for at holde fast i kampen om 8. Pladsen. 

Begge hold spiller hurtigt, så det bliver helt sikkert både tæt og forhåbentlig også spændende. Vi har trænet udmærket de sidste par dage og vil gøre alt for at brænde det sidste krudt af inden EM ferien! Vi håber at folk er klar til at levere alt de har i sig og måske mere end de troede de havde. Lykkedes det på en 6-8 mand, så har vi en rigtig god chance for point! 

Vi ser frem mod kampen! 

Krickau

Website Security Test