Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Mors-Thy – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 6. december, 2013

Hvad skal man snart skrive???

Jesper Holm Nicolej Krickau 2013Vi har efterhånden skullet lave rigtig mange optakter til duellen mellem Mors og Skanderborg. Det er altid yderst dramatisk, intenst og faktisk også ofte velspillet. Derfor tror vi der venter publikum på Mors en god oplevelse, hvis de da kan acceptere ikke at få point med.

Vi er på vej ind i den klassiske hårde december, og vi håber at vi kan komme godt fra land mod Mors. Vigtigheden af kampen er ikke til at tage fejl af. Dog er det helt klart den spillemæssige adfærd der er i fokus i vores lejr. Vi har arbejdet benhårdt med at få fyldt hullet ud efter Rasmus Kaagaards afgang, og vi er helt sikre på at Morten O og co. er klar til at løfte opgaven.

Hos Mors er det klart at det handler om at holde Tobias Ellebæk og Jac Karlsson nede på et fornuftigt niveau, ligesom vi lykkedes med sidst. Kan vi det og samtidig skille os fornuftigt af med bolden, så ikke de får for mange 1. bølge mål, så har vi fine muligheder.

 

Krickau

Website Security Test