Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Odder og orkanen kunne ikke stoppe U12 drengene

Kirsten B Madsen, udgivet d. 6. december, 2013

Skanderborg vinder U12 kredscup kampen mod Odder med 21-7 efter pauseføring 11-3

Hverken Odder eller stormen Bodil kunne stoppe Skanderborgs U12 drenge torsdag aften.

Odder stillede op i et meget offensivt 3-3 forsvar, men Skanderborg drengene havde valgt at starte med vinden i ryggen og var i højt spille humør fra første sekund, med hurtigt spil på et teknisk højt niveau blev mange angreb afsluttet med 100 % chancer og sikkert omsat til mål fra alle pladser, med især mange mål fra begge fløjspillere og på stregen var særligt Jacob Willemoes iøjnefaldende. U12 drenge 2013-14

Forsvaret stod solidt foran en velspillende Jonas Bang i målet, og det gav mange hurtige kontra mål. Pause stillingen var 11-3 til Skanderborg, og selvom banehalvdelen blev byttet rundt, spillede Skanderborg stadig i medvind og forsatte de flotte takter frem imod de sikre vindercifre 21-7. Dette mod et af topholdene fra kreds 5 og Skanderborg drengene fik velfortjent mange roser at de fremmødte forældre og trænere fra modstanderen Odder.
Skanderborgs målscorere: Jacob Willemoes 7, Thomas Arnoldsen 5, Magnus Haubro 4, Frederik Arnoldsen 3, Rasmus Frederiksen 2,

Målmandsredninger Jonas Bang 16

 

Website Security Test