Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny sejr til U14 drengene

Kirsten B Madsen, udgivet d. 8. december, 2013

U 14 drengene i flot udesejr over Odder.

U14 drenge Odder – Skanderborg 17-30 (11-14)

Skanderborg u14 drenge 1 var søndag på besøg i Odder, kampen startede meget lige, Odder med et offensivt forsvar som skabte Skanderborg problemer i begyndelsen, men efterhånden som 1 halvleg skred frem blev løbebanerne bedre og der lykkes at score en del mål fra stregen efter mange flotte indspilninger af Tobias Pedersen og Lasse Aebeloe, så Skanderborg kunne gå til pausen foran 14-11.

Fra starten af 2. Halvleg var der debut til U12 målmand Jonas Bang, det blev til 18 flotte minutter med en redningsprocent på hele 70%. Angrebs spillet var blevet justeret i pausen og de første 10 min blev vundet med 9-2 og kampen var afgjort, og sejren blev kørt sikkert hjem med 30-17. Dejligt med en positiv oplevelse for drengene.

Målscorere for Skanderborg: Mikkel Slumstrup 8, Tobias Antonsen Pedersen 6 , Lasse Aebeloe 5 , Magnus Rind 5, Peter Hjort Andersen 2,  Andreas Søgaard  2, Thomas Munk 2.

På mål havde Jonas Bang 7 redninger, og Christian Schneider 6.

Website Security Test