Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nicolej Krickau ny cheftræner

Webredaktør, udgivet d. 9. december, 2013

Det bliver 27 årige Nicolej Krickau der tager over som cheftræner for Skanderborg Håndbolds liga herre fra næste sæson.

Den nuværende assistent rykker således en tand op og udfylder pladsen efter Jesper Holm, der efter 4 sæsoner forlader klubben til sommer.

Medlem af senior elite, Torben Væver:

Nicolej Krickau 2013 12Nicolej Krickau kom til klubben som spiller for 8 sæsoner siden, og var på det tidspunkt en af de største talenter som playmaker. Fysikken holdt ikke til en karriere som håndboldspiller og efter et par år måtte han stille skoene på hylden. Han var sideløbende træner i ungdomsafdelingen og dette arbejde blev efterfølgende opprioriteret. Nicolej har været en vigtig brik i opbygningen af vores ungdomsafdeling og i etableringen af akademiet SHEA. Han har stadig tilknytning til talentarbejdet i klubben og i aftalen ligger det også at han stadig skal være tilknyttet arbejdet med de unge talenter i klubben.

Det er selvfølgelig usædvanligt at give ansvaret for et hold i verdens næstbedste liga til en ung træner der kun lige er fyldt 27 år, men vi har faktisk ikke været det mindste i tvivl. Nicolej er et usædvanligt trænertalent og fagligt allerede en af de bedste trænere i Danmark. Det er faktisk en stor glæde for os at vi nu kan give Nicolej det store ansvar det er at træne et hold i herre ligaen. Træner sæderne i Danmark er traditionelt meget besat af Tordenskjolds soldater, men vi ser det også som en opgave i klubben at udvikle nye trænere til glæde for dansk håndbold fremover. Vi er stolte af at vi kan sende Jesper Holm videre som flyvefærdig liga træner til sommer, og Nicolej Krickau er næste skud på stammen fra Skanderborg Håndbold.

Kontrakten med Nicolej Krickau er i første omgang gældende for de kommende 2 sæsoner. Aksel Nørgaard fortsætter i sin nuværende rolle omkring ligaholdet også i næste sæson, mens assistent træner posten ikke er faldet på plads endnu.

 

Fakta:

TordensskjoldTordenskjolds soldater, er et udtryk som oprindelig stammer fra historien om Tordenskjold , der i forbindelse med slaget ved Carlstens fæstning i Marstrand, Sverige, lod sine få besætningsmedlemmer og soldater marchere i ring i byen ,således det så ud som om han havde flere soldater, end han rådede over.

Udtrykket bruges i dag, når en gruppe personer går igen i mange sammenhænge, eksempelvis i politik, når en regering dannes af flere tidligere ministre eller bestyrelsesposter i flere virksomheder besættes af de samme personer.

Website Security Test