Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Langerhuus tilbage til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 23. december, 2013

Jonas Langerhuus vender hjem til Skanderborg Håndbold efter 2 år i Ribe-Esbjerg. Den talentfulde højre back vender dermed hjem til den klub hvor han spillede det meste af hans ungdomstid.

Sportschef Jesper Koch:

Det er med stor stolthed at vi kan præsentere Jonas Langerhuus tilbage i den grønne trøje. Det er ikke mindre end et scoop for Skanderborg at det er lykkedes at lukke hullet efter Peter Balling med en så spændende spiller som Jonas. Han var om nogen publikumsfavorit inden han blev hentet til KIF Kolding for 2 sæsoner siden, hvor han så efterfølgende endte i REHH. Det er jeg 110 % sikker på han bliver igen, han har et så stort fighterhjerte og glæde på banen, at man kun kan blive begejstret af at se ham på banen. Vi er i gang med at snakke med mange nuværende og nye spillere, og det er en utrolig vigtig brik vi nu kan lægge i puslespillet om næste års trup. Vi har nu 4 store venstrehåndede talenter i truppen til næste år, så det begynder at ligne et rigtigt spændende Skanderborg hold også i den kommende sæson.

Træner Nicolej Krickau:

Jeg er selvsagt utrolig glad for at så kompetent en spiller har valgt at vende tilbage til Skanderborg. Det giver en masse ro i forhold til rekrutteringen af næste sæsons hold, at vi på så tidligt et tidspunkt har sikret en sådan kvalitet i bagkæden.

Jonas Langerhuus vil tilføre alle håndboldhold en kæmpe dynamik og aggressivitet samt en uovertruffen vilje til at vinde for enhver pris.

Jonas skal i første omgang under sundhedssektorens kyndige vejledning, så vi kan få tilpasset hans fysik til hans spillestil, så han kommer til at holde mange år endnu. Derudover skal Jonas dække op hos mig. Han var en sublim forsvarsspiller, inden han blev skulderskadet og efterfølgende er hans ressourcer blevet prioriteret offensivt. Jeg er af den overbevisning at han uden tvivl vil gavne mere ved at være med i kontradelen, hvor han er super stærk, end han vil koste defensivt. Han er duel stærk og det skal vi udnytte. Offensivt handler det meget om at få bragt hans mand-mand spil samt hurtige skud ind i konceptet. Jeg ser meget frem til igen at få Jonas i grønt og jeg er overbevist om et succesfyldt samarbejde.

 

Skanderborg Håndbold ønsker Jonas Langerhuus VELKOMMEN HJEM

Website Security Test