Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Langerhuus: Skanderborg er min klub

Webredaktør, udgivet d. 23. december, 2013

Hjem i cigaræsken

21 årige Jonas Langerhuus vender hjem til Skanderborg efter 2 år i eksil i fødebyen Esbjerg.

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme tilbage til Skanderborg. Det lå nok ikke i kortene for 2 år siden, at jeg skulle hjem igen så hurtigt, men som tingene har udviklet sig, er jeg sikker på at det er den rigtige beslutning for mig. Skanderborg er den bedste klub jeg har været i og jeg har stadig mange af mine bedste venner i klubben. Det har også en stor betydning for mig, at det bliver Nicolej Krickau, der bliver cheftræner fra næste sæson. Jeg har haft Nicolej i mange år, og det er en træner jeg er tryg ved, og jeg ved, at han er den træner, der kan få mig til at tage det næste skridt som håndboldspiller. Jeg vil gerne tilbage som 2-vejs spiller og det ved jeg at Nicolej er enig med mig i.

Denne sæson har været rigtig træls for mig, hvor jeg har været skadet stort set fra sæsonen startede med et springerknæ. Jeg er lige kommet tilbage på banen og mangler stadig meget for at være tilbage på højeste niveau.

Min fremtids drøm er at komme til udlandet og spille håndbold, og lige nu er det mit fremtidsmål frem for at komme til en af de 4-5 topklubber i Danmark. Jeg er sikker på at Skanderborg Håndbold kan være med til at gøre mig klar til et udenlands eventyr om en sæson eller to.

Website Security Test