Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Stor kamp af Michael P

Webredaktør, udgivet d. 6. december, 2013

En rigtig god sejr på en svær udebane. Vi er rigtigt glade for de 2 point i en kamp hvor vi var lige rigeligt ramt på resurserne. Vi måtte undvære Andreas Væver og Martin Risom ud over langtidsskadede Kagaard, og efter 45 minutter blev Linus Persson skadet igen, så på den baggrund er vi super tilfredse med at få begge point med hjem.

Nicolej Krickau 2013 12Vi kommer rigtigt godt fra land rent defensivt og kommer foran 11-5 og Mors-Thy har da brugt begge deres timeouts i 1. halvleg. Derfra går Mors-Thy i offensivt forsvar, hvilket de egentligt ikke havde held med i første omgang, men Søren Pedersen i målet begyndte at redde nogle bolde, hvilket betyder vi bliver lidt usikre i spillet mod det offensive forsvar. Det gør vi kun kommer til pausen foran med 3, men vi har en fin fornemmelse med i omklædningsrummet.

Efter pausen kommer vi egentligt fint ud, men så får Mors-Thy en fin periode hvor de kommer op på minus 1, men aldrig helt op. Vi spillede noget 7 mod 6 i en periode i 2. halvleg og det lykkedes vi rigtigt godt med, og det gav os lige den luft vi havde brug for.

Stor ros til Michael Pedersen der laver 8 rene mål og Morten Kirk Olesen der gjorde det rigtigt godt i 7 mod 6 spillet.

Nu ser vi frem til kampen i Ry Hallen på onsdag mod GOG, det bliver en rigtig gyser som vi ser meget frem til.

Michael Pedersen 2013 (3)

Website Security Test