Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Henriette tror på uafgjort mod topholdet

Kirsten B Madsen, udgivet d. 13. december, 2013

28 årige Henriette Jensen har før spillet i Stilling og i Horsens som dameynglingespiller, og nu har hun spillet i Skanderborg i flere sæsoner. Hun har spillet alle kampe i 1. Division i denne sæson for Skanderborg Håndbold, og 18 scoringer er det også blevet til.

Hvad får dig til at blive ved ?
Det er nogle rigtige søde piger, som jeg spiller sammen med, og socialt har vi det rigtig godt sammen, og det er nok det, som giver de gode resultater i tabellen for øjeblikket. Der var ingen som havde troet på, at vi skulle ligge som nummer 4 i 1. Division, da vi startede sæsonen.
Kun med i forsvaret
Jeg spiller kun med i forsvaret for øjeblikket, og mine 18 scoringer er kommet i anden bølge og på straffekast. Mit mål for denne sæson er at undgå nedrykningskampene, og så skal vi vinde de kampe mod de hold, som ligger under os i tabellen.
Henriette Jensen 1 div damer
Bliver i klubben
Det er højst sandsynligt, at det er min sidste sæson som førsteholdsspiller, men jeg bliver i klubben, og jeg vil gerne blive ved med at spille på andetholdet.
Håber på uafgjort fredag
Vi skal fredag aften i Morten Børup Hallen møde Silkeborg Voel/KFUM. Vi tabte stort til dem i en træningskamp før sæsonen, men jeg håber og tror på, at vi kan få uafgjort mod topholdet i 1. Division.
Aage Armann
Website Security Test