Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første nederlag til U18 Piger

Martin Hallberg, udgivet d. 11. december, 2013

SHEA logoU18 Piger 1. Division

Viborg HK – Skanderborg Håndbold 24-23 (11-10)

Efter lutter sejre i mere end et halvt år måtte U18-pigerne tirsdag aften i Viborg se sig slået med et enkelt mål.

“Vores dårlige start forfølger os hele kampen, og vi brænder rigtig meget. Alt for meget,” lød det fra Mikael Jensen, Skanderborgs dametræner, som var med på sidelinjen i fraværet af cheftræner Bo Rudgaard, som er med A-landsholdsdamerne til VM.

Målstolperne i Viborgmålet måtte da også tage imod et væld af skud, og det gav ofte Viborgmål i den anden ende.

“Vi kommer til masser af chancer, men de resulterer ikke i scoringer, og til sidst ender det i en hel del en-mands-præstationer, som jo er gjort i en god mening, men som ikke løser noget,” konstaterede Mikael Jensen, der dog også roste Skanderborgpigerne for i anden halvleg i perioder at dække godt op og få gang i kontraløbene, som dog ikke alle gav mål.

“Hatten af for Viborg, som troede på det helt fra start og var både tændte, motiverede og så ud, som om de ville det mere, end vi ville,” sagde Mikael Jensen.

Dermed er det endnu åbent i puljen, hvilke hold der fortsætter i ligaen efter jul. Hvis ikke de øvrige hold i puljen afgør det med deres resultater, har Skanderborg brug for et point mere for at nå i ligaen. Chancen for at få det point har de i næste kamp, også mod Viborg, på hjemmebane i Morten Børup Hallen søndag 12. januar kl. 10.40.

Målscorere for Skanderborg:

Laura Damgaard Lund 9, Mia Møller 3, Amalie Grøn 3, Marie Aamand Sørensen 2, Alberte Thorsted 2, Nicoline Berthelsen 1, Emma Apel 1, Caroline Theill 1, Louise Andresen 1. 

 

 

Website Security Test