Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Endnu en sejr til U18P over Kolding

Martin Hallberg, udgivet d. 5. december, 2013

U18P mod KoldingU18 Piger 1. Division

Skanderborg Håndbold – Kolding IF 28-22 (18-10)

Endnu engang blev det et opgør mod Kolding med to forskellige halvlege. Den ene god, den anden knap så god.

“Man kan sige, at vi nu samlet set har spillet én hel, god kamp mod Kolding, hvis vi samlede de to gode halvlege i én kamp,” sagde cheftræner Bo Rudgaard efter kampen i Morten Børup Hallen mandag aften.

“Vi spillede en super god første halvleg, spillerne var fokuserede og dækkede godt op, og det gav plads til kontraløb, og vi lukkede reelt kampen i første halvleg,” fortalte han.

Da Skanderborg var i Kolding for nogle uger siden, var der dog vendt om på halvlegene – hvor anden halvleg var klart bedst set med Skanderborgøjne.

Men mandag var de grønblusede klar fra start. Intensiteten faldt dog i anden halvleg.

“Ideelt set må man ikke falde i intensitet, selv om man er så meget foran. Men hvis det nu var til en slutrunde, ville det være et godt slutrundehold, for vi brugte ikke mere energi end nødvendigt på at vinde kampen,” konstaterede Bo Rudgaard.

Holdet fører 1. Divisions pulje 1, og har nu kun brug for et point mere for at være sikker på efter nytår at spille i den højeste række for U18-hold, nemlig Ligaen.

Det point håber Skanderborgpigerne at få i hus, når de tirsdag aften drager til Viborg for at spille kamp kl. 19.

Målscorere for Skanderborg:

Mia Møller 8, Laura Damgaard Lund 6, Emma Apel 3, Marie Aamand 2, Sofie Amalie Skovsager 2, Amalie Grøn 2, Nicoline Berthelsen 2, Louise Andresen 2, Alberte Thorsted 1.

 

Website Security Test