Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

23 årige Hanne Due Rasmussen‏

Kirsten B Madsen, udgivet d. 16. december, 2013

23 årige Hanne Due Rasmussen, startede med at spille håndbold i Stilling, Horsens HK blev næste klub, og der kom Hanne til som U 16 spiller, og hvor Hanne også spillede de første to år som seniorspiller.  Hanne Due har scoret 34 gange i de første 13 kampe for Skanderborg i 1. Division og hun bor i Aarhus.

Hanne Due Rasmussen læser Molekylær Medicin på Århus Universitet, hvor Hanne i gang med sit tredje år, og hun ligger ikke skjul på, at det vigtigste er uddannelsen

Målet med resten af sæsonen er at vi slutter på en placering midt i 1. Division, og at vi bliver et stabilt hold i 1. Division Vi har også nogle bedre træningstider i denne sæson, hvor vi træner tre gange om ugenHanne Due Rasmussen

På længere sigt er mit mål at blive ved med at spille håndbold i Skanderborg, og udvikle mig og blive en bedre håndboldspiller. Vi har det rigtig godt socialt på holdet, jeg er glad for at spille håndbold, og vi har et spændende hold, og at vi får en lige så god anden halvdel på turneringen, som vi har haft i de første 13 kampe, og at vi undgår at komme ud i nedrykningskampe.

Nu ser vi frem til den sidste kamp i 2013, når vi på søndag får besøg af Lyngby i Morten Børup Hallen. Det er et rutineret mandskab, og vi tabte også det første opgør i Lyngby Hallen.

I fredagens opgør mod Silkeborg/Voel spillede vi en god kamp, men udeholdet havde flere kræfter end os, og de er også mere rutineret på mange pladser

Aage Armann

Website Security Test