Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ballings sidste sæson i grøn

Webredaktør, udgivet d. 16. december, 2013

Det store puslespil omkring næste sæsons klubskifter har længe været i gang, og der er hektisk aktivitet hos sportschef Jesper Koch og hans hjælpere i disse uger.

Jesper Koch:

Jesper KochEn af de spillere vi ikke får at se i den grønne trøje næste sæson er vores højre back Peter Balling. Det kommer ikke som den store overraskelse for os, da Peter har gennemgået en meget flot udvikling igennem de seneste sæsoner, og er helt klart en spiller som nu er parat til at skifte til en større klub. Han er et fint Skanderborg eksempel på en spiller der kom til klubben med en del mangler, som vi har været med til at få bygget på så han nu er en mere komplet spiller. Peter kom til klubben fra Mors-Thy for 3 sæsoner siden, og havde vel nærmest ikke været på egen banehalvdel i hans senior tid. Hans forsvarsarbejde var nærmest ikke eksisterende, og jeg husker tydeligt at Jesper Holm var ved at undersøge om hans sko var skruet til gulvet, lige efter han kom til klubben. Det har i den grad ændret sig og Peter har gennemgået en rivende udvikling. Han dækker i dag op på fuld tid og i den offensive del er han i dag en af de absolut bedste på hans plads i Danmark i dag. Vi har været utroligt glade for at have Peter i klubben, for ud over at være en dygtig håndboldspiller, er han også et rigtigt dejligt menneske at have med at gøre. Den klub Peter kommer til har bare gjort et godt køb.

Vi har i forvejen den meget unge og talentfulde Martin Risom i lære på pladsen som højre back, men vi skulle meget gerne have fundet en venstrehåndet bagspiller mere inden næste sæson, men de hænger ikke på træerne i dansk håndbold.

 Peter Balling:

Peter Balling 2013 (2)Det bliver selvfølgeligt lidt vemodigt at skulle forlade Skanderborg, for jeg har haft en fantastisk tid her. Men jeg føler at nu er tiden inde til at prøve mig selv af på højeste niveau. Jeg blev færdig med min uddannelse hos Freja Transport i efteråret, så jeg har nu mulighed for at kunne træne håndbold på fuld tid.

Jeg er rigtig glad for at jeg fik taget en uddannelse mens jeg har været i Skanderborg, selvom det har været hårdt med fuldtids arbejde og håndbold ved siden af. Det giver mig en god ballast fremadrettet at jeg har fået uddannelsen med.

Jeg har været utroligt glad for min tid i Skanderborg. Det har været det perfekte sted for mig at udvkle mig og alle de områder vi havde sat som udviklingsmål, er faktisk alle blevet opfyldt.  Jeg er blevet godt behandlet og har fået rigtigt mange venner i Skanderborg Håndbold, så det er en klub der altid vil have en plads i mit hjerte fremadrettet.

Website Security Test