Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig udesejr til Skanderborg

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. november, 2013

U16 Drenge 1. Division

HEI/VRI 2 – Skanderborg Håndbold  25-28 (13-12)

Vigtig udesejr til Skanderborg  SHEA logo

Aftenkampe på hverdage efter en lang skoledag er aldrig ideelt; at det er sidst på ugen som denne torsdag gør det ikke bedre; og hvis man fokuserede alt for meget på Bellevue hallens tilbud om stegt flæsk og persillesovs ad libitum, var der ikke ligefrem tegningen til en top præstation.

Skanderborg drengene lagde dog ikke så dårligt ud målt på selve spillets kvalitet i angrebene. Bolden blev flyttet hurtigt, pres blev lagt og ganske store muligheder blev fremtvunget; men det så ud, som om koncentration lå mere på stegt flæsk end at få kuglen i nettet. Der blev brændt til den store guldmedalje. HEI 2 var slet ikke uefne med en stamme af 98èr, der vandt DM i U14 sidste sæson. HEI spillede kvikt og bragte dermed Skanderborg i store vanskeligheder, dog godt hjulpet til af udeholdets afstemningsproblemer i forsvaret. Således fulgtes holdene pænt ad det meste ad halvlegen; men sidst i halvlegen kom HEI 2 igen foran med et enkelt mål ved godt spil af deres venstre back. Det var ærgerligt, da SH ellers så småt var begyndt at vågne op.

I 2. halvleg kom der heldigvis mere gejst i Skanderborg drengene, selvom HEI igen bragte sig foran. Men man holdt kampviljen, og stille og roligt kunne de grønne midt i kampen slå et lille hul med en 3-måls føring. Udeholdet lavede dog fortsat for mange fejl og kiksede indspil til stregene, ligesom de alt for sjældent fik  spillet fløjene fri. Men heldigvis lykkedes det at undgå et unødvendigt point tab og køre en meget vigtig udesejr hjem i en såkaldt ”let” kamp.

Målscorere for Skanderborg:

Simon Hedehus 8, Magnus Nygaard 7, Troels Hübschmann 5, Christoffer Friis 3, Jacob Jessen 3, Kristian Stampe 1, Andreas Due 1.

Website Security Test